Vul hieronder uw emailadres in om aan te melden voor de huurwoningen mailing lijst

Vul aub een geldig emailadres in.

Aankoop Makelaar

De aankoop van een eigen woning is voor de meeste onder ons de belangrijkste beslissing in het leven.

Vul uw gegevens in en wij nemen z.s.m. contact met u op

Vul aub uw naam in.
Vul aub een geldige emailadres in.
Vul aub een geldige telefoonnummer in.

De aankoop van een koopwoning is in de eerste plaats een stuk emotie, daarna komen de meer praktische zaken om de hoek kijken, waarbij de aankoopprijs niet de allerminst belangrijke is.

Want niet alleen de prijs moet behapbaar zijn om de woning te kunnen kopen, zaken als: afstand tot het werk, de buurt, zon ligging, vierkante meters leefruimte en de bouwkundige staat dragen allemaal bij tot die ene positieve vibe.

Intervast is zich terdege bewust van deze zware financiële beslissing en juist daarom is een juiste biedingsstrategie essentieel in deze oververhitte verkopersmarkt om juist die woning waar u uw zinnen op gezet hebt te kunnen aankopen voor de juiste koopsom.

 
Intervast is met haar netwerk, ervaring en expertise de biedingsstrateeg, die u naast uw zijde dient te heben in uw zoektocht naar dat ideale huis.

Het kopen van een huis is voor u geen dagelijkse bezigheid, maar voor ons wel!

De juiste begeleiding, assistentie en advies in de zoektocht en aankoop van uw gewenste woning is van cruciaal belang. Want ook al heeft u nu een goed gevoel bij een woning en is het financieel behapbaar om de woning aan te kopen, Intervast zou intervast niet zijn om u, indien nodig, zeg maar botweg van die roze wolk af te trekken en u met beide benen weer op aarde te zetten, als er factoren in de toekomst zullen zijn, die uw woongenot teniet zouden kunnen doen. Ook dit moet kunnen in een samenwerking tussen Intervast als aankoopmakelaar en u als woningkoper. Want alleen met een transparante en ervaren aankoopmakelaar behaalt u als koper het optimale gewenste resultaat.

Intervast is met haar netwerk, ervaring en expertise de biedingssstrateeg, die u naast uw zijde dient te hebben.

De zoektocht, financieringsaanvraag en de aankoop van uw woning brengt spanning en kosten met zich mee. Intervast neemt veel onzekerheden uit handen zodat u zich kan focussen op wat belangrijk is in de zoektocht naar uw toekomstige woning. De check op de bouwkundige staat van het aan te kopen woonhuis, u koppelen aan de juiste hypotheekverstrekker tot aan de communicatie met de verkopende makelaar en de notaris voor de eigendomsoverdracht op uw naam. 

Objectief prijsadvies

Ondersteuning en begeleiding bij de bezichtiging

Bouwkundige staat check

Begeleiding en advies op juridisch vlak

Waarborgen en controleren van cruciale data (Ontbindende voorwaarden, overdracht en oplevering)

Uw onderhandelingspartner 

Meedenkend en adviserend

€2.750,-

aankoopmakelaarskosten.

Aanbetaling, opname in aankoop portefeuille: 

€750, - bij inschakelen aankoopmakelaar. Op basis van besproken woonwensen en financiën actieve zoektocht in zowel off-market als market woningen. 5 fysieke bezichtigingen, woning advies, strategiebepaling en communicatie naar verkopendemakelaar. Meerdere fysieke bezichtigingen mogelijk in overleg. 

Restbetaling, na ondertekenen van de definitieve koopovereenkomst of indien gewenst bij de notaris.

Kom in contact

Icon Marker

Van Marumstraat 43
2562 LR Den Haag

Waarom Intervast?

Meer dan 28 jaar ervaring aan uw zijde
Een smetteloze reputatie op vlak van oplevering
Duidelijke werkwijze
Heldere afspraken
Geen verrassingen achteraf
Uw opdracht in behandeling genomen met het grootste zorg en aandacht.